Sposób przygotowania

jajka przekroić na pół wyciągnąć żółtka, posiekaną rzodkiewkę i szczypiorek (zostawić troszkę) dodać łyżkę majonezu , sól i pieprz, zmieszać wszystko. nadziać połówki jajek.
majonez zmieszać ze śmietaną. Zalać jajka posypać po wierzchu pozostałym szczypiorkiem i rzodkiewką

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze wyprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Wiosennie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !