Sposób przygotowania

Śledzie matiasy moczymy w wodzie. Następnie kroimy je w dużą kostkę.
Cebulę kroimy w krążki.
Do naczynia dajemy śledzie,cebulę, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek oraz ocet.
Wszystko razem mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez tak robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Faktycznie smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !