Sposób przygotowania

Schab rozbić posypać solą i pieprzem jajko rozbełtać z mlekiem i łyżką vegety panierować w mące jajku i tartej bułce smażyć na złoto

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    złociutki....
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładny schabik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mnia mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pewnie pyszne napewno spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dzisiaj na obiad taki mialam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    duży ten twój schabik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !