Sposób przygotowania

Do wrzątku wrzucamy kraby w całości i obraną włoszczyznę. Gotujemy na małym ogniu conajmnie 4 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Bardzo egzotyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Co Ty za bzdury wypisujesz- skorupka ma mu zmięknąć przez ten czas ? i przejść smakiem włoszczyzny ? Totalna bzdura - jak juz dopasowujesz przep[is do zdjecia to chociaz sprawdź w necie jak to sie robi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    Kraba umieszcza sie na godzinę w zamrażalniku, by zasnal. Po tym czasie gotuje go 5 minut w osolonym wrzątku.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !