Sposób przygotowania

zagnieść ciasto i włożyć do lodówki na minimum 1 godzinę . W tym czasie zrobić masę serową to znaczy po prostu zmiksować wszystkie składniki. Ciasto rozłożyć na blachę , a na to wylać masę serową i nie przejmować się, że jest bardzo rzadka. wstawić do piekarnika na 1 godzinę w 180 stopni. Po wystudzeniu pychotka

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina_b1

    sernik jest pyszny. polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a mi nie zawsze wychodzi ta rosa
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Uwielbiam taki sernik;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie i jest to moje popisowe ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Czy ser po upieczeniu jest trochę rzadki?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !