Sposób przygotowania

Flaki zagotowujemy i zmieniamy wodę. Czynność powtarzamy kilkukrotnie aż pozbędziemy się niemiłego zapachu. Wołowinę, włoszczyznę i kostki gotujemy przygotowując rosół. Zalewamy im już obgotowane flaki, dodajemy przyprawę do flaków i gotujemy wszystko razem 1h. W razie potrzeby dolewamy Kucharka do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubie flaków,ale mój tato uwielbia, dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    uwielbiam flaczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    coś dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    coś dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiedys nie lubialam teraz uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam flaki
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    brzmi smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !