Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę,cebulę także i razem smażymy na rozgrzanej oliwie,aż mięso będzie miękkie.Wsypujemy przyprawę do gyrosa,mieszamy i odstawiamy na godzinę.Papryki myjemy,przykrywamy i usuwamy gniazda nasienia,a miąższ kroimy w kostkę.Podsmażamy na oliwie.Miękkie mięso i paprykę przekładamy do garnka.Dodajemy osączoną kukurydzę,sos chili,cygański i śmietanę.Mieszamy i gotujemy ok.5 minut.Zupę cebulową gotujemy według przepisu na opakowaniu.Wlewamy do garnka z zupą mięsną,mieszamy i gotujemy ok.10 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...zupka na pokuszenie:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !