Sposób przygotowania

1. Ryż ugotować w woreczku z godnie z przepisem na opakowaniu.
2. Ryż, mięso mielone, parmezan, ketchup oraz przyprawy wymieszać na gładką masę.
3. Mozarellę pokroić w drobną kosteczkę i połączyć z zielonym groszkiem ( może być mrożone - ale nie z puszki!).
4.Formować niewielkie kuleczki i nadziewać je łyżeczką farszu serowo-groszkowego.
5. Kotleciki obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano.
6.Podawać na liściach sałaty ze świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    fajna wersja mielonych :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    warto wypróbować !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    ciekawy przepis, takich mielonych jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    supr
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z ziemi włoskiej do Polski ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super, muszę koniecznie wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !