Sposób przygotowania

Sporządzić wywar mięsno-warzywny.Przecedzić.Por oczyścić pokroić w kawałki.Wrzucić do wywaru.Pogotować ok 10 min.Natępnie ugotowany por zmiksować blenderem.Wrzucić do rosołu Zagęścić małą ilością mąki ze śmietaną.Zagotować.Podawać z dodatkiem szczypiorku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Bardzo pożywna. Idealna na obiad :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    przepis na zupę rewelacja,polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    slomka86

    Zamierzam jutro zrobić... zobaczymy co wyjdzie :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Chyba się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    tego szukalem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie pora, ale takiej zupki jeszcze nie jałam. Fajny przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dla mnie nowość i to ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zupy z pora to jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    dobra na wiosnę ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczna
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    świetna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !