Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w połowie na dwie części. Każdą część przekrawamy w poprzek ale nie do końca, bo inaczej wszystko co do niej włożymy wypadnie. (Tak jak na hot dogi). Smarujemy każdą część w środku majonezem.

Parówki, boczek i pokrojoną w plastry ok 1,5cm kaszankę podsmażamy na patelni, jajka rozbijamy i smażymy na sadzone. Do każdej części bagietki wkładamy po równo składników.
Smacznego!

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszotka
  • 0
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    MUSZE WYPRÓBOWAĆ PEWNIE JEST PYSZNE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !