Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie i wyłożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Polać majonezem (2 łyżki), ketchupem i posypać startym żółtym serem.
Filet i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, mięso posypać przyprawą gyros, następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na mięsie układamy pokrojone w paski ogórki i paprykę, posypujemy startym żółtym serem, smarujemy ketchupem i majonezem (2 łyzki).
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekamy ok. 30 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo smaczne danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !