Sposób przygotowania

Figi i orzechy pokroić dodać rodzynki wymieszać z mąką. Ubić białka z cukrem dodać bakalie wymieszać i piec na blasze wyłożonej papierem do pieczenia 25min w 160 st.

Krem:
żółtka cukier i pokrojoną czekoladę ubijać na parze aż do rozpuszczenia składników. Masło utrzeć do białości dodać masę żółtkową wymieszać i wyłożyć na upieczonym placku z bakaliami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha... bardzo lubię figi
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    no no, nie przepadam za ciastami, ale takiego bym chętnie kawałeczek zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo smacznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    to ciacho musi byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Milena87

    Takiego jeszcze nie jadłam, wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    to musi byc przepyszne ciacho;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !