Sposób przygotowania

Ugotować kapustę z zielem i listkami, odcedzić. Pieczarki i cebulę pokroić usmażyć na maśle dodać soli i pieprzu. Wymieszać z kapustą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ekstra wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Ja taką kapustę robię na oleju rzepakowym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zupełnie w moim guście- super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    robiłam kiedyś, pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !