Sposób przygotowania

1. Marchewkę, mięso i boczek gotować przez 30 min z kostką bulionową Kucharek, liściem laurowym, pieprzem granulowanym.
2. Po wystudzeniu zmielić.
3. Zmielić również pęczek pietruszki i surowe wątróbki
4. Dodać 2 surowe jaja.
5. Doprawić 1 łyżeczka soli, pieprz mielony, tymianek.
6. Piec na 180 stopni przez 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Przepis na pasztet łatwy, takze warto bo aromat na stole własnego pasztetu cudowny, bez porównania z kupowanym!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swojskiej roboty jest najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !