Sposób przygotowania

Ogórek pokrój w plastry, sałatę i rukolę porwij na kawałki. Łososia obsmaż na oliwie i pokrój. Przygotuj sos: musztardę wymieszaj ze śmietaną, solą i pieprzem, przypraw sokiem z limetki. Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj groszek z puszki i polej sosem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zielono i zdrowo ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !