Sposób przygotowania

Karkówkę dzielimy na kotlety, po ok. 150 g każdy. każdy kotlet lekko rozbijamy tłuczkiem.
Przygotowujemy marynate.
Łączymy ze sobą, olej, musztarde, gin, dodajemy posiekany czosnek, miód i pozostałe przyprawy. Mięso nacieramy solą i pieprzem i nastepnie wkładamy do marynaty. Całośc bardzo dokładnie mieszamy. Mięso odkładamy w chłodne miejsce na minimum 2 h. Kotlety wyjmujemy z marynaty, kładziemy na rozgrzanym grilu i smażymy z każdej strony po ok. 5 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    zjadłoby się
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    może być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !