Sposób przygotowania

Podsmażyć pokrojone parówki,dodać pokrojoną cebulkę i poddusić chwilkę,aż cebulka będzie miękka.Wbić jajka,dodać przyprawy i smażyć na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam,pyszne śniadanko
  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam lubię taką.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię jajecznicę i też na parówkach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z parówkami jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !