Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z twarogiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

puszka szprotek w oliwie 1 szt
twaróg 20 dag
cebula 1 szt
sól, pieprz
pieczywo pszenne
sałata chili pomidorki małe natka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z twarogiem

Cebule obvieramy i bardzo drobno siekamy.Widelcem rozgniatamy szprot i twaróg.Dodajemy cebule.Paste przyprawiamy do smaku sola i pieprzem,pieczywo opiekamy.Kromki przykrywam sałata i smaruje dosyc grubo pasta,Dekorujemy pomidorkami chili natka ew.oliwkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak