Składniki:
1/2 l kremówki 2 galaretki cytrynowe łyżka żelatyny 4 łyżki cukru pudru 20 dkg borówek | |
nektarynka | 20 dag |
jajko | 4 szt. |
mąka | 7 dag |
cukier | 12 dag |
kakao | 1,5 łyżki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
1/2 l kremówki 2 galaretki cytrynowe łyżka żelatyny 4 łyżki cukru pudru 20 dkg borówek | |
nektarynka | 20 dag |
jajko | 4 szt. |
mąka | 7 dag |
cukier | 12 dag |
kakao | 1,5 łyżki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: