Sposób przygotowania

kalafior dzielimy na różyczki i gotujemy do miękkosci w soolonej wodzie. Na patelni rozpuszczamy masło i wypujemy buiłke, podpiekamy, zestawiamy z ognia i wsypujemy odcedzony kalafior, mieszamy i jemy, sam albo jako salatke do obiadu

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    no, no, ciekawe...;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    I ja bardzo lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    PYCHA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !