Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, płuczemy i kroimy w słupki( frytki). W garnku rozgrzewamy tłuszcz, gdy jest już odpowiednio rozgrzany wsypujemy zioła, dokładnie mieszamy, po chwili wkładamy ziemniaki i smażymy frytki na złoty kolor. Gdy są już usmażone wyjmujemy je łyżką cedzakową. Podajemy z dowolnym sosem lub keczupem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ,ale ziołowych jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zjadłabym takie frytunie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajnie, ale po co tyle zdjęć jednej potrawy?
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    chyba zrobie dzisiaj
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    fryteczki mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie trochę inne frytki ,ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    mmm...pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !