Sposób przygotowania

Mięso płuczemy i uzywamy tłuczka aby je rozbić następnie panierujemy w mące następnie w jajku a na koniec w bułce tartej.Smażymy na patelni dodając olej do smażenia .Smażymy z obu stron.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    mmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !