Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka rozbić nałożyć plaster szynki. ser i łyżeczkę masła. Zwinąć roladki obtaczać w jajku i bułce tartej. Piec na złoty kolor. Podawać do obiadu lub sałatek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    danutaw50

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Uwielbiam te kotlety :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie to najlepsza wersja drobiu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    Dewolaj nam dziś smakuje , bo gacopierz to gotuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !