Sposób przygotowania

Margaryna cukier puder żółtka utrzeć dodać kakao i mąkę. Ciasto ma się nie kleić do rąk można dosypać mąki. Wylepiać foremki i upiec.
Masa orzechowa. Utrzeć masło z cukrem dodać orzechy. Połówki przekładać kremem i zlepiać.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    robię orzeszki ale jasne,wypróbuję z twojego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczna przekąska :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super, jak ze sklepu ale pewnie pyszniejsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja dodaję jeszcze alkoholu do kremu....pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    cudnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne, kiedyś często je robiłam - teraz przepis troszkę zapomniany ale zapewne wkrótce je zrobię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    fajna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !