Sposób przygotowania

Grzybki oczyścić i wypłukać. Masło rozgrzać w rondelku, dodać pokrojona cebule i zeszklić ją. Dodać pokrojone maślaczki i wysmażyć. Na końcu doprawić przyprawami do smaku , podbić śmietaną i posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    sezon grzybowy w pełni
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wypróbuję za rok
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepadam za takim.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny i aromatyczny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !