Sposób przygotowania

Z mąki, margaryny, cukru, żółtek proszku do pieczenia i śmietany (tyle smietany ile przyjmie ciasto) zagnieść ciasto, rozwałkować i położyć na blachę. Ugotować 3 budynie czekoladowe w 1 litrze mleka. Wrzący budyń rozsmarować na cieście. Pół margaryny utrzeć z pół szklanki cukru i dodawać na przemian serek homo i po żółtku nadal ucierając. Na koniec dodać pianę ubitą z 3 białek i budyń śmietankowy w proszku. Wymieszać. Masą zalać masę budyniową i piec ok. 45 minut w temp. 220 stopni.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyyyycha :)))
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne dobre napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !