Sposób przygotowania

Masło rozpuścić na patelni i podsmażyć na nim lekko pokrojoną w kostkę cienką kiełbasę. Dobrze jest ją wcześniej obrać z błonki. Do podsmażonej kiełbaski wbić jajka, podsmażyć do odpowiadającej nam konsystencji, następnie dodać pokrojoną w kostkę fetę i posiekaną zieleninę. Jajecznicę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    z fetą jeszcze nie jadłam, ale widzę, że warto spróbować :)
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie wygląda to na talerzu z pomidorami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie to idealne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !