Sposób przygotowania

Wstawiamy najpierw dowolne mięsko , [mogą być skrzydełka] w średnim garnuszku i kawałki pokrojonej marchewki i jak się zagotuje wrzucamy pół kostki drobiowej , 1 marchewkę ścieramy na tartce i wrzucamy .I to ma się gotować do momentu aż marchewka będzie miękka, możemy wrzucić pietruszki troszkę .Jak marchewka będzie miękka to z jednej torebki wsypujemy ryż , mieszamy i niech się z 20 minutek pogotuje aby ryż napęczniał. To jest taka bardziej dietetyczna zupka dla dziecka.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatna, dietetyczna zupka!
  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię ryżankę , od czasu do czasu trzeba cos delikatnego dla żołądka ugotować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna zupa
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowita zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marinia

    prosta i tania, czasami robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !