Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek posiekać , mięso pokroić na duże kawały i smażyć dodając cebulę i czosnek, cały czas mieszając. Oprószyć sola i pieprzem, kminkiem i papryką, dodać listek i koncentrat, wlać dopiero teraz pół litra wody i połowę piwa. Zagotować a potem już dusimy na małym ogniu. Teraz bierzemy się za pieczarki. Kroimy je w plasterki, przekładamy do rondelka, zalewamy pozostałym piwem i zagotować. Następnie dodajemy do gulaszu. Makaron ugotować . Gotowy gulasz spróbować jeśli nam czegoś brakuje to doprawmy po swojemu , jeśli nie- to pozostawmy takim jaki jest. Na koniec wymieszajmy go z śmietaną i podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    zdjecie z gazety! widac fakture papieru!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo ciekawy przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !