Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać, kapuste drobno posiekać, ulepić kształt gołąbków i smażyć z obu stron na oleju.

Ułożyć gołąbki w garnku i zalać bulionem. Gotować na małym ogniu ok. 1,5 h

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Inna wersja gołąbków, pomysłowe.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne warto spróbowac dodaję do swojej książki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super są te gołąbki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jak zawsze dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !