Sposób przygotowania

W rondelku zagotuj wodę z masłem i szczyptą soli. Dodaje kaszę i ugotuj na sypko. Uprzednio namoczone grzyby drobno posiekaj razem z cebulą i podsmaż na oliwie. Wymieszaj z kaszą i ostudź. Następnie dodaj jajko i dopraw masę solą i pieprzem. Porcję farszu nakładaj na liście kapusty. Zwiń w gołąbki i ułóż na dnie garnka. Zalej gorącym rosołem i gotuj do miękkości.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam ze wszystkim co popadnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojjj, gołąbki... PYCHA!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !