Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka należy pokroić w paski. Oprószyć ją solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Następnie zalać piwem i odstawić na 1- 2 godziny do lodówki. W garnku rozgrzać tłuszcz do głębokiego smażenia i smażyć na nim kąski z kurczaka na lekko złoty kolor. Kawałki kurczaka należy wkładać na gorący tłuszcz.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    wyglądają fajnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na obiad lub przekąskę
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !