Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka przekrajamy wzdłuż na pół. Za pomocą łyżki wyjmijmy żółtka - delikatnie. Do małej miseczki wyłóżmy 3 łyżeczki twarożku , tylko białego , może być chudy , półtłusty, bardzo mało chrzanu- tak pół małej łyżeczki i żółtka. Doprawmy. I dokładnie zmiksujmy albo wymieszajmy. Napełnijmy białka i posypmy na koniec szczypiorkiem , najlepiej tym cienkim .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię nadziewane jajka
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybka przystawka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !