Sposób przygotowania

Wlewamy anchois z olejem, czosnkiem i pomidorami na patelnię z oliwą, rozgrzaną wcześniej.

Dusimy na małym ogniu aż zgęstnieje.

Dodajemy pieprz, cytrynę i gotujemy jeszcze chwilę. Potem rozgrzewamy piekarnik na 250 stopni, smarujemy pastą chleb i wkładamy na 10 minut do piekarnika. Szybkie, smaczne.

Po wyjęciu dekorujemy świeżą pietruszką bez łodyg. MOżna jak ktoś lubi dodać oliwki czarne.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo to smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super przepis
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam jej smak
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !