Sposób przygotowania

Przesianą mąke wraz z resztą składników zmiksować aż będzie płynne, puszyste, jednolite ciasto.
Teraz czas rozgrzać patelnię nasmarowana tłuszczem.
Wlewamy na patelnię masę naleśnikową i smażymy z dwóch stron na cienkie \"placki\".

Ostatnim krokiem w przygotowaniu jest nadzianie ich farszem. Ja zazwyczaj podaję z serem na słodko, z czekoladą, dżemem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje dzieciaczki uwielbiaja
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Robiłam z 2 tygodnie temu, smaczne są
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Naleśniczki lubię bardzo i dodatki do nich.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !