Lodówka

Sposób przygotowania

pieczemy biszkopt. Kasze manna gotujemy z mlekiem, margaryna, cukrem i kakaem. Gotujemy do miekkosci kaszy, az masa zrobi sie gesta. odstawiamy do wychłodzenia. Gdy masa jest chłodna, ale jeszcze rzadka, rozkładamy na biszkopcie, układamy herbatnii, polewamy czekoladową poewa i posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo mi sie to ciasto podoba :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Muszę wypróbować bo bardzo mnie interesuje tren placek
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Zrobię to ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wygląda ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    misia53

    Zapowiada się słodki wieczór.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !