Sposób przygotowania

Mięso, oczyścić i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, wrzucić mięso i zrumienić. Do rondelka wlać 3 szklanki wody, dodać liście laurowe, ziele angielskie, troszkę soli i pieprzu, zagotować, dodać zrumienione mięso i dusić pod przykryciem. Na pozostałym smalcu zrobić zasmażkę i zrumienić posiekaną cebulkę. Gdy mięso jest miękkie. do rondelka dodać zasmażkę i cebulę, wymieszać, zagotować i przyprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam mięsko z sosikiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mniam, chętnie bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    i ja chetnie bym zjadła taki gulasz :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam go z kaszą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taki gulasz.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !