Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w prostokąty i upiec w piekarniku (na każde ciasto potrzeba 2 prostokąty). Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Do połowy dodać łyżkę kakao. Na upieczony prostokąt ciasta nałożyć łyżkę musu jabłkowego, przykryć drugim prostokątem, posmarować kremem kakaowym, rozłożyć biszkopty i owoce. Brzegi ozdobić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    aż może sie zachciec przez to zdjecie:p
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    napatrze się a potem chce się robić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością pyszne
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    miodzio:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie dekoracyjne;)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pięknie ozdobione! Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    superowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    Uwielbiam wszystko co owocowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ale pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !