Sposób przygotowania

Ser zemlec i ucierac dodając stopniowo po jednym jajku i łyżce cukru. Dodac obie mąki i cukie rwaniliowy. Masło rozpuścic i wlac do masy. Dodac bakalie i wymieszac. Wysmarowaną tłuszczem formę wysypac bułka tartą. Wlac masę do formy i piec około 1h w średnio nagrzanym piekarniku. Po ostudzeniu udekorowac malinami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Pyszny serniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Maliny można jeszcze polac czekoladą :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobrze że nie sernik bez sera :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !