Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniaczki
2. farsz: pokroić kapustę w ćwiartki ugotować w osolonej wodzie , odcedzić zimną wydusić drobno pokroić , dodać ser biały, usmażoną na margarynie cebulkę , dodać przyprawy i dokładnie wymieszać
1 szklanka wody, 1 szklanka mleka, | |
8 dag drożdży | |
3/4 SZKLANKI CUKRU | |
szczypta soli | |
ok 1 kg mąki | |
cebula | 2 szt. |
margaryna | 1/2 kostki |
twaróg | 30 dag |
olej | 1/2 szkl. |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: