Składniki:
wołowina bez kości | 1,2 kg |
pieczarki | 40 dag |
oliwki czarne | 20 dag |
oliwa | 5 łyżek |
czosnek | 2 ząbki |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
wino białe wytrawne | 2 szklanki |
wołowina bez kości | 1,2 kg |
pieczarki | 40 dag |
oliwki czarne | 20 dag |
oliwa | 5 łyżek |
czosnek | 2 ząbki |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
wino białe wytrawne | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: