Sposób przygotowania

Chrzan połączyć ze śmietaną i posiekaną natką pietruszki, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Jaja przekroić na pół, nałożyć trochę chrzanu. Ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota77

    musze sprobowac:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i ja
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jaja lubię ale bez chrzanu
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nie byłoby świąt bez takich jajek...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !