Sposób przygotowania

pierś z kurczaka kroimy w 2-3 cm paski wkładamy do miseczki aby je zamarynować
wlewamy sos sojowy do tego dodajemy czosnek może być świeży jak i suszony w plasterkach dodajemy 2- łyżeczki miodu soli i pieprzu do smaku wszystko mieszamy i odstawiamy najlepiej na 1 dzień do lodówki
na drugi dzień paski kurczaka nakładamy na patyczki szaszłykowe całość obtaczamy w sezamie i smażymy
wspaniale smakuje z ryżem
rewelacyjne danie na uroczystości rodzinne choć nie tylko

smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne danie, palce lizać :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    super przepis i jakie efektowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    muszę zrobić, zapisuję,
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetna sprawa takie szaszłyczki! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !