Sposób przygotowania

Galaretkę przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu odstawiamy.
1,5 szklanki malin miksujemy z dodatkiem 2 łyżek cukru pudru.
Śmietankę ubijamy na sztywno z dodatkiem 3 łyżek cukru pudru, dodajemy serek mascarpone ucieramy do uzyskania jednolitej masy, na koniec dodajemy ostudzoną galaretkę.
Przygotowany biszkopt (ja kupiłam gotowy) smarujemy musem malinowym, następnie układamy połowę pozostałych malin, zalewamy masą. Wkładamy do lodówki na pół dnia aż masa stężeje.
Dekorujemy przed podaniem malinami i polewamy pozostałym musem malinowym.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    piękne arcydzieło
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Prześliczny jest ten tort
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O, jaki śliczny torcik!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    wyśmienity! jak z najlepszej cukierni!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    idealny!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    anocek

    wygląda niesamowicie :) piękny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    anocek

    wygląda niesamowicie :) piękny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ja tez taki chce
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda mega
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    kusisz... ;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !