Sposób przygotowania

- Na oliwie z oliwek extra vergine szklimy posiekaną cebulę, dodajemy kurki oraz tymianek, pieprzymy, mieszamy i dusimy 5 minut.
- Po tym czasie dodajemy posiekaną natkę oraz solimy, mieszamy i gasimy płomień.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    zjadło by sie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kurki
  • 1
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Musicie koniecznie spróbowac, póki są kurki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękne grzybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    apetycznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    cudnie wyglądają te kurki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no i muszę poczekać na kolejny sezon grzybowy...marynowane chyba się nie nadadzą ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    anecia04

    niestety nie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    też czekam na sezon kurkowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    na kurki nie trzeba mnie namawiać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    oj lubie kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Już to lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek

    nie lubię kurek:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    są przepyszne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ależ to pysznie wyglada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ależ to pysznie wyglada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !