Sposób przygotowania

Wymieszać kokos z cukrem i białkiem wylepiać foremki robiąc w środku dziurkę na masę. Masa: masło rozetrzeć z żółtkami dodać cukier puder i spirytus. Na spód uli wafle tortowe ,ja wycinam foremkami do pierniczków lub kieliszkiem

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale cuda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale cuda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super jeszcze się z takim czymś nie spotkałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jakie fajne ! a ja nie mam takich foremek.......
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Misiu ja też nie mam takich foremek a te ule...przesliczne@
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cudne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo smakowite
  • 4
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja też niestety nie mam takich foremek i nawet nigdy nie próbowałam tych ciasteczek, a Twoje wyglądają wspaniale.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ja takie foremki kupiłam w sklepie gospodarstwa domowego,są pojedynczo pakowane i jedna wystarczy(3 zł )
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    a ciasteczka wychodzą rewelacyjnie smaczne,środki wypełniam masą(dla dzieci) albo gęstym ajerkoniakiem(dla dorosłych)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !