Sposób przygotowania

Opieńki ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Wodę zagotować z cukrem, cebulą i przyprawami. Grzybki dać do słoików i zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Uwielbiam marynowane opieńki już czekam aż pojawia się w lesie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wszystkie grzybki lubię
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne grzybki!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo delikatne i aromatyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam takie grzybki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    robi? takie co roku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    robi? takie co roku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !