Sposób przygotowania

Bardzo pożywna . Zupełnie inna pomidorowa . Dzieciaki to lubią . Syta .

Do garnka wrzucić warzywa , ryż , kostki bulionowe. Zalać wodą . Gotować przez 30 minut . Na wrzący wywar wrzucać kulki z mięsa mielonego ( wielkości orzecha włoskiego ) . Gotować 20 minut . Dodać przecier pomidorowy i pieprz mielony . Zagotować . Wlać śmietankę .

Podawać posypaną zieloną pietruszką .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    uwielbiam pomidorową pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ciekawe:) Ja kuleczki mielonego daję do barszczu ukraińskiego, też jest smaczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    musi być dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !