Sposób przygotowania

Kostkę bulionową zagotować z 0,5l wody lub też wywar z duszenia mięsa wlać do garnka. Doprawić do smaku dodać olej, wodę wymieszaną z mąką i wszytko dokładnie wymieszać, by nie powstały gródki. Sos doprowadzamy do wrzenia a następnie wlewamy do sosjerki i podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię , takie sosiki
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobny, do tego zioła, pyszności :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    extra
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie pyszny dziewczyny tak zachwalają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    zawsze jest oczekiwany na stole :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny do roladek, klusek i modrej kapusty ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Robię podobny, jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszny ten sosik:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !