Składniki:
por | 4 szt |
pomidory | 3 szt |
mozzarella | 12 dag |
smietana 18% | 12 dag |
mleko | 0,5 szkl |
parmezan | 10 dag |
masło | 1 1/2 łyżki |
sól, pieprz | |
włoszczyzna | 10 dag (krojona w paski) |
kalarepa | 1 mała szt. |
por | 4 szt |
pomidory | 3 szt |
mozzarella | 12 dag |
smietana 18% | 12 dag |
mleko | 0,5 szkl |
parmezan | 10 dag |
masło | 1 1/2 łyżki |
sól, pieprz | |
włoszczyzna | 10 dag (krojona w paski) |
kalarepa | 1 mała szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: